prevadzkar

Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
– Riadenie prevádzky o cca 5 až 8 zamestnancov na smene.
– Riadenie kolektívu kuchyne.
– Objednávanie a príjem tovaru.
– Príprava podkladov.
– Návrh denného menu v spolupráci s vedúcim kuchárom.
– Výpomoc počas obeda od 11 do 14.30 na výdaji prevádzky.
– Zámena pokladníčok v priebehu ich prestávky na obed.
– Hlásenia, evidencia, Dohody a podobne sa robí na počítači s Windows 10 a v MS Office 2010.

Zamestnanecké výhody, benefity:
– Vhodné pre tých, čo potrebujú vyšší legálny príjem pre hypotéku alebo pôžičku.
– Základný plat až 1500€ + odmeny.
– Možnosti práce nadčas.
– Celodenná strava v prevádzke počas práce za 1,20 eura/deň.
– Pracovné odevy.
– Pracovné nástroje / vybavenie .
Informácie o výberovom konaní
Stabilný zamestnávateľ, pôsobiaci na trhu s rýchlym občerstvením vo foodcourtoch nákupných centier v SR a ČR od roku 1999.
Spoločnosť, pre ktorú je pozícia obsadzovaná
Reštaurácie, bary, jedálne a pod.

Vzdelanie v odbore:
Gastronómia

Počet rokov praxe:
3

Osobnostné predpoklady a zručnosti:
– Podmienkou je odborná, psychická a fyzická
spôsobilosť.
– Zdravotný preukaz pre prácu v potravinárstve.
– Bez používania alkoholu a návykových látok.
– Trvanie pracovného pomeru aspoň 1 rok.