Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:

Vykonáva prípravu porcií z obaľovaných produktov pripravovaných v prevádzke.

Griluje a frituje produkty, varí prílohy v naprogramovanom konvektomate.

 

Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny:

Základná mzda 1.000€ mesačne + výkonnostné odmeny.

Mzda v čistom vychádza na 4,50 eura/hod + 0,2% z dosiahnutých tržieb, čo v priemere činí 55-60 eur/12 hodinová smena.

 

Zamestnanecké výhody, benefity:

Pokiaľ sa zaškolí a dokáže vykrajovať porcie s kuracích pŕs, jeho mzda sa zvýši o 15%.

Celodenná strava v prevádzke počas práce za 1,20 eura/deň

 

Základný pracovný režim je dlhý (Po, Ut, Pia, So, Ne)/krátky (Str, Štv) týždeň,

v priemere 14 dní za mesiac.

Smeny sú 12 hodín, začínajú v 8 hod. ráno, končia v 21 hodin.

Celkove 13 hodín z toho tri prestávky podľa ZP, 1×30 minút, 2×15 minút.

Možnosti práce nadčas (za príplatok)

 

Požiadavky na zamestnanca:

Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním:

základné vzdelanie

stredoškolské bez maturity

stredoškolské s maturitou

nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie

študent vysokej školy vysokoškolské I. stupňa

 

Osobnostné predpoklady a zručnosti:

Základnou podmienkou je pracovitosť a snaha sa naučiť nové veci

Zdravotný preukaz pre prácu v potravinárstve

Pracovná skúsenosť je vítaná, ale nie je podmienkou.

Stačí ochota učiť sa a pracovať.

Bez exekúcií a insolvencie

Trvanie pracovného pomeru aspoň 1 rok