Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
Vykonáva prípravu porcií z obaľovaných produktov pripravovaných v prevádzke.
Griluje a frituje produkty, varí prílohy v naprogramovanom konvektomate.
Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny:
Základná mzda 1.000€ mesačne + výkonnostné odmeny.
Mzda v čistom vychádza na 4,50 eura/hod + 0,2% z dosiahnutých tržieb, čo v priemere činí 55-60 eur/12 hodinová smena.
Zamestnanecké výhody, benefity:
Pokiaľ sa zaškolí a dokáže vykrajovať porcie s kuracích pŕs, jeho mzda sa zvýši o 15%.
Celodenná strava v prevádzke počas práce za 1,20 eura/deň
Základný pracovný režim je dlhý (Po, Ut, Pia, So, Ne)/krátky (Str, Štv) týždeň,
v priemere 14 dní za mesiac.
Smeny sú 12 hodín, začínajú v 8 hod. ráno, končia v 21 hodin.
Celkove 13 hodín z toho tri prestávky podľa ZP, 1×30 minút, 2×15 minút.
Možnosti práce nadčas (za príplatok)
Požiadavky na zamestnanca:
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním:
základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy vysokoškolské I. stupňa
Osobnostné predpoklady a zručnosti:
Základnou podmienkou je pracovitosť a snaha sa naučiť nové veci
Zdravotný preukaz pre prácu v potravinárstve
Pracovná skúsenosť je vítaná, ale nie je podmienkou.
Stačí ochota učiť sa a pracovať.
Bez exekúcií a insolvencie
Trvanie pracovného pomeru aspoň 1 rok