Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
– Príprava jedál z ponuky bistra cca 20 jedál a príprava 8 druhov denných menu.
– Koordinácia kolektívu kuchyne.
– Zodpovedá za včasnú prípravu denných menu a rýchlu prípravu základných jedál z ponuky prevádzky.
– Podieľa sa na tvorbe denných menu, navrhuje ich v spolupráci s prevádzkarom.
Zamestnanecké výhody, benefity:
– Základná mzda po skúšobnej dobe 1.200€ mesačne + výkonnostné odmeny.
– Mzdu v čistom vychádza na 5 eura/hod + 0,4% z dosiahnutých tržieb, čo v
priemere vychádza 70-80 eur/12 hodinová smena.
– Celodenná strava v prevádzke počas práce za 1,20 eura/deň
– Pracovné odevy
– Pracovné nástroje / vybavenie
Popis pracovného času:
– Základný pracovný režim je dlhý (Po, Ut, Pia, So, Ne)/krátky (Str, Štv) týždeň, v priemere 14 dní za mesiac.
– Smeny sú 12 hodín, začínajú v 8 hod. ráno, končia v 21 hodin. Celkove 13 hodín z toho tri prestávky podľa ZP, 1×30 minút, 2×15 minút.
-Možnosti práce nadčas (za príplatok)
Požiadavky:
– Vzdelanie v odbore: Kuchár
Počet rokov praxe:3
Osobnostné predpoklady a zručnosti:
– Podmienkou je odborná, psychická a fyzická
spôsobilosť. Práce prebiehajú v stoji.
– Zdravotný preukaz pre prácu v potravinárstve.
– Hygienické minimum, nemusia mať kandidáti s
výučným listom alebo vzdelaním v obore gastro
alebo zdravotníctva.
– Pracovná skúsenosť aspoň 3 roky s výučným
listom, bez výučného listu prax v jedálni alebo
rýchlom občerstvení minimum 5 rokov.
– Čistý trestný register.