Náplň práce, právomoci a zodpovednosti:
– Zodpovedá za stav hotovosti v pokladni a správnosť blokovania. Ďalej zodpovedá za vzhľad výdajného pultu a prípravu zeleninových šalátov.
Zamestnanecké výhody, benefity:
– Základná mzda po skúšobnej dobe 1.000€ mesačne + výkonnostné odmeny
– Mzdu v čistom vychádza na 4 eura/hod + 0,4% z tržieb, čo v priemere vychádza
54-58 eur/12 hodinová smena
– Pracuje sa dlhý a krátky týždeň
– Až tri prestávky za zmenu
– možnosť robiť nadčasy
– Celodenná strava v prevádzke počas práce za 1,20 eur/deň
– Pracovné odevy
– Pracovné nástroje / vybavenie
Popis pracovného času:
– Základný pracovný režim je dlhý (Po, Ut, Pia, So, Ne)/krátky (Str, Štv) týždeň, v priemere 14 dní za mesiac.
– Smeny sú 12 hodín, začínajú v 8 hod. ráno, končia v 21 hodin. Celkove 13 hodín z toho tri prestávky podľa ZP, 1×30 minút, 2×15 minút.
-Možnosti práce nadčas (za príplatok)
Osobnostné predpoklady a zručnosti:
– Podmienkou je odborná, psychická a fyzická spôsobilosť. Prevažná časť práce prebieha v stoji (vo výdaji je aj barová stolička )
– Zdravotný preukaz pre prácu v potravinárstve
– Hygienické minimum, nemusia mať kandidáti s výučným listom alebo vzdelaním v obore gastro alebo zdravotníctva. Hygienické minimum je si možné dorobiť na Regionálnej hygienickej stanici. Náklady naň cca 40 eur po odpracovaní 6 mesiacov zamestnávateľ uhradí.
– Pracovná skúsenosť aspoň 1 rok